Хотели в Рибарица: Хотел Градина Света Екатерина 3*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Garden Hotel St. Ekaterina, Ribaritsa / Хотел градина Света Екатерина, Рибарица

Местоположение: Хотел Света Екатерина е разположен на площ от 16 дка в центъра на курортното селище Рибарица, в непосредствена близост до кметството, на брега на езерото, заобиколен от гори и поляни.

Хотел: Комплексът представлява сграда на три етажа и партер. На разположение на гостите са ресторант с гледка към езерото и камина, предлагащ селектирани вина от световни производители и екологични храни от собственото стопанство на хотела, района на Рибарица и стопанството на ЛВК Винпром Търговище, лоби бар, детски кът, конферентна зала, паркинг с 50 места и нов луксозен СПА център с финландска сауна, билкова сауна, ароматизирана парна баня, турска баня, топлинни шезлонги, джакузи за 8 човека с аромат на розово масло, стая за релакс, душове на удоволствието и масажи.

Настаняване: Хотел Света Екатерина предлага настаняване в 39 двойни стаи, 2 луксозни апартамента, 2 семейни апартамента и 4 студиа. Ориентацията на стаите е предимно на юг, югоизток и югозапад към планината. Всички помещения разполагат с безжичен и кабелен интернет, кабелна телевизия, минибар, просторни тераси с изглед към гората и езерото, баня.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).