Хотели в Несебър: Виго 4*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Hotel Vigo, Nessebar / Хотел Виго, Несебър

Местоположение: Хотел Виго е разположен в новата част на Несебър, в непосредствена близост до Стария град.

Хотел: На разположение на гостите са основен ресторант с капацитет 160 места, бар-мецанин, бар-тераса за летните месеци, модерен СПА-център със зала за релаксация, закрит отопляем плувен басейн, джакузи, сауна, солариум и стая с аромати, класически масаж, аромотерапия, лечебен масаж, антистресов масаж, маска и масаж на лице, антицелулитни процедури и др. За най-малките гостина разположение е и детска занималня.

Настаняване: Хотелът предлага на своите гости луксозно настаняване в 116 двойни стаи, 8 студия и 8 апартамента с изглед към морето. Всички стаи са модерно обзаведени и разполагат с климатик, LCD телевизор, кабелна телевизия, мини бар, персонален сейф, интернет достъп, телефон, баня с душ кабина и сешоар, система за пожароизвестяване.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).