Хотели в Албена: Вита Парк 3*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Hotel Vita Park, Albena / Оферти за Хотел Вита парк, Албена

Местоположение: Хотел Вита парк се намира в югозападната част на курортен комплекс Албена, на около 900м. от плажната ивица. Има осигурен безплатен шатъл до плажа и обратно, който минава на всеки 30 мин. от 09:00 до 17:00ч. Комплекс Аквамания е на 200м., търговската алея - 500м., мини голф - 50м., автогарата - 500м., летище Варна - 40км.

Хотел: На разположение на гостите са рецепция, лоби бар, ресторант, бар при басейна, снек бар, открит басейн със слънчева тераса, чадъри и шезлонги, детски басейн, център за масаж, детска площадка, волейболно и мултифункционално игрище, амфитеатър, аеробна площадка, детска площадка, тенис на маса, билярд, личен сейф, обмяна на валута, Wi-Fi интернет, паркинг. Анимационната програма е целодневна, около басейна и има вечерни шоута в анимационната зала, които са безплатни за гостите на хотела. Допуска се настаняването на домашни любимци, но само след предварително запитване.

Настаняване Хотелът разполага с 20 единични, 191 двойни, 22 фамилни стаи и 91 вили. Всички са комфортно обзаведени и разполагат с телефон, сателитна телевизия, мини бар и сейф (срещу заплащане), баня с душ и балкон. Вилите разполагат с по три стаи - 2 спални и кухня или 2 спални и хол. Всички те предлагат климатик, телефон, сателитна телевизия, мини бар и баня с душ.

 

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).