Хотели в Пловдив: Парк Хотел Империал 3*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Местоположение: Парк Хотел Пловдив е разположен сред зеленината на градски парк ''Лаута'', в близост до централната част на град Пловдив.

Хотел: Открит през 2011г., хотелът съчетава класически интериор с модерен лукс. На разположение на гостите са 24 часа рецепция, лоби лаундж, а-ла-карт ресторант с лятна градина, бар в лятната градина, конферентен център с три мултифункцинално оборудвани конферентни зали, високоскоростен интернет, сейф, бизнес корнър, фризьорски салон, паркинг.

Настаняване: Хотелът разполага с 47 стандартни и екзекютив стаи и 7 апартамента. Всички помещения са уютно обзаведени в класически стил и разполагат с кът с мека мебел, работно бюро, индивидуално контролиран климатик, минибар, телевизор с LCD екран, кабелна телевизия, телефонна линия, интернет, сешоар в банята, тоалетни принадлежности, електронна система за автоматично заключване на вратата, шумоизолация, изглед към парка, Родипите или центъра. Повечето помещения разполагат с просторни тераси.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).