Хотели в Поморие: Интерхотел Поморие 3*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Местоположение: Хотелът е живописно разположен над морето, на самия край на полуострова. Той наподобява с архитектурата си акустирал кораб.

Настаняване: Разполага с 235 стаи и 15 апартамента, стандартно обзаведени, с кабелна телевизия, телефон, климатик.

Удобства: Хотелът предлага две рецепции, основен ресторант с тераса над морето, зала за хранене - тип шведска маса, два лоби бара, коктейл бар, дискотека, конферентна зала, закрит басейн (25 м/ 12,5 м) с морска вода, открит басейн на брега на морето, балнеолечебен център, козметичен център, сауна, солариум, обменно бюро.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).