Хотели в Банско: Св. Иван Рилски СПА & Апартаменти 4*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Hotel St. Ivan Rilski, Bansko /  Хотел Свети Иван Рилски, Банско

Местоположение: Местоположението на Свети Иван Рилски Хотел СПА & Апартаменти позволява бърз достъп до ски-съоръженията и останалата част на Банско: 5 мин. с кола до ски-лифта, 15 мин. пеша до центъра на Банско. Красивата местност, върху която е изграден комплексът предлага панорамни гледки към Пирин, Рила и Ропите, както и към стария град на Банско.

Хотел: Целогодишен ваканционен комплекс. Името му е свързано с най-почитания български светец - Св. Иван Рилски, живял по тези места през 9 век. На разположение на гостите са ресторант за здравословно хранене с 80-100 места, 2 бара (лоби-бар и буда-бар), конферентен блок с 3 зали, изключителен спортно-възстановителен център с площ 1000 кв.м., разположен на 2 нива, в който се предлагат разнообразни услуги, SPA процедури и фитнес-програми (на първото ниво са фитнес-център и зала за гимнастика, а на второто ниво е разположен SPA центърът и плувният басейн), медицински център, детска градина, ски-гардероб, паркинг.

Настаняване: Комплексът включва четиризвезден хотел със SPA и спортно-възстановителен център и 4 жилищни сгради. Хотелският комплекс разполага с 87 единични и двойни стаи и 7 апартамента. Жилищните сгради - Св. Иван Рилски Апартаменти включват: 4 ваканционни постройки (две 5-етажни и две 4-етажни) разполагащи със 162 апартамента - ателиета и едностайни или двустайни апартаменти, между 39 и 100 кв.м. Всички апартаменти разполагат с тераси и напълно оборудван кухненски бокс.

 


 

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).