Хотели в Арбанаси: Извора II 1*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Hotel Izvora II, Arbanassi / Хотел Извора 2, Арбанаси

Местоположение: Хотел Извора 2 се намира в самия център на село Арбанаси и е част от комплекс Извора, състоящ се от Хотел Извора, Хотел Извора 2 и Механа Извора. Изграден е на мястото на една от емблематичните стари арбанашки къщи, наречена "Родовата къща на поп Михалеви".

Хотел: Посторен през декември 2007г., хотелът представлява самостоятелна хотелска част, позната досега под името Вила Извора. Външната архитектура е изпълнена в типичен арбанашки стил. Предлага на своите гости винарна, външен басейн, конферетна зала в автентичен арбанашки стил с капцитет 60 души, собствен паркинг. На разположение на гостите в рамкине на комплекса са още Механа Извора с лятна градина, разнообразен детски кът, водни каскади, декоративен басейн и зоокът със сърни, пауни, зайци и много други животни, както и СПА център в хотел Извора 1 (джакузи, парна баня, сауна, инфрачервена кабина, масажи, терапии за тяло и лице).

Настаняване: Хотелът предлага настаняване в 15 стаи, студио и апартамент, всички оборудвани с минибар, централно парно отопление, климатик, телефон, кабелна телевизия и непрекъснат WiFi интернет достъп.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).