години

Хотели в Арбанаси: Извора 3*

Hotel Izvora, Arbanasi / Хотел Извора, Арбанаси

Местоположение: Хотел Извора е разположен в централната част на село Арбанаси. Издържан изцяло в традиционния арбанашки стил, хотелският комплекс умело съчетава старинна сграда с 150 годишна история и два новопостроени архитектурни ансамбъла.

Хотел: Комплекс Извора съчетава уникална атмосфера, спокойствие и изискан лукс. Предлага на своите гости ресторант с лятна и две зимни градини, парково пространство, открит басейн, спа център, quаd safari, детски кът и мини зоопарк.

На територията на комплекса се намира сградата на Народно читалище "Иларион Драгостинов", което със своята над 300 годишна културна история представлява туристическа забележителност.

Настаняване: Хотелът разполага с 1 единична стая, 13 спални, 8 двойни стаи, 4 двойни стаи лукс, 1 студио, 1 панорамно студио лукс, 2 апартамента, 2 апартамента лукс. Всички стаи са оборудвани с климатик, кабелна телевизия, минибар, персонален сейф, телефон. В 2 от апартаментите и в двойните стаи лукс има вани. В част от стаите има непрекъснат интернет достъп.

  • Нова Година 2019
НОВА ГОДИНА 2019  В ХОТЕЛ ИЗВОРА, АРБАНАСИ
Офертата е валидна за настаняване периода 28.12.2018 – 03.01.2019г.
НАСТАНЯВАНЕ
ЗАКУСКА
Пакет
3 нощувки
Пакет
4 нощувки
Пакет
5 нощувки
Възрастен в Двойна стая икономик 314 лв 352 лв 372 лв
Възрастен в Двойна стая стандарт 334 лв 369 лв 389 лв
Възрастен в Студио 489 лв 539 лв 575 лв
Възрастен в Апартамент 520 лв 609 лв 649 лв

Цената e пакетна, на човек и включва: 3/ 4/ 5 нощувки със закуски на блок маса, куверт за Празнична Новогодишна вечеря с богато меню, Новогодишна програма с традиционен български фолклор, музика на живо и Ди Джей парти, Фойерверк шоу в празничния час, късна закуска на 01.01.2019 г., подаръци-лакомства за най-малките, ползване на джакузи, сауна, парна баня, инфрачервена кабина, паркинг, високоскоростен безжичен интернет, ранно настаняване / късно освобождаване.

Намаления и допълнителни условия:
  • Дете от 3 до 12 г. на доп. легло - 50% от пак. цена
  • Трети възрастен в двойна стая - 75% от пак. цена
  • Трети/четвърти възрастен в студио/апартамент - доплащат само куверти
Доплащания:
  • Самостоятелна стая - 40 лв./вечер
  • Новогодишен куверт - 100 лв. за възрастен; 50 лв. за дете 3-12 г.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).