Хотели в Приморско: Жерави 2 4*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Jeravi  2 Hotel, Primorsko / Хотел Жерави 2, Приморско

Местоположение: Хотел Жерави 2 се намира в северната част на курорта Приморско, на 80м. от северния плаж и на 200м. от центъра на града.

Хотел: На разположение на гостите са рецепция, основен ресторант с тераса, лоби бар, бар при басейна, открит плувен басейн, детски басейн, слънчева тераса с чадъри и шезлонги, сауна, фитнес, спортно игрище, тенис на маса, детски клуб, Wi-Fi интернет, конферентна зала, паркинг.

Настаняване: Комплексът предлага настаняване в комфортно обзаведени двойни стаи и апартаменти. Всички те разполагат с климатик, сателитна телевизия, телефон, интернет, мини бар, баня с душ, балкон с изглед към парка или морето. Стаите разполагат със сейф. Икономичните двойни стаи са разположени в отделна сграда в непосредствена близост до основната сграда на хотела. Стаите от този тип нямат климатик.

Капацитет на помещенията:

  • Двойна стая Икономична - мин. 2 възр., макс 2+1
  • Двойна стая Стандарт без балкон - мин. 2 възр., макс 2+1
  • Двойна стая Супериор - мин. 2 възр., макс 2+2
  • Студио - мин. 2 възр., макс 2+2

 

 

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).