Хотели в Слънчев бряг: Калина Гардън (Градина Калина) 4*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Kalina Garden Hotel, Sunny Beach - Хотел Калина Гардън

Местоположение: Хотел Калина Гардън (Калина Градина) се намира на около 100 метра от плажната ивица, в централната част курорта Слънчев бряг.

Хотел: На разположение на гостите са ресторант с тераса, бирен бар, дневен бар, вътрешен басейн, външен басейн със секция за деца, сейф, детска площадка, фризьор, бюро за обмяна на валута, интернет клуб, фитнес, СПА център, билярд.

Настаняване: Хотелът разполага с 316 стаи, като всяка стая е оборудвана с телевизор със сателитна телевизия, телефон, климатик, мини бар, баня, сешоар, тераса. 

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).