Хотели в Трявна: Калина Палас 4*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Kalina Palace Hotel, Tryavna - Хотел Калина Палас, Трявна

Местоположение: Хотел Калина Палас се намира на 400 метра от центъра на град Трявна - географския център на България, в сърцето на Стара планина.

Хотел: Модерно оборудван и стилен хотел, подходящ както за провеждане на фирмени събития, така и за почивка. На разположение на гостите са ресторант с 250 места, лоби бар, закрит басейн, открит и закрит паркинг, както и 4 мултифункционални конферентни зали.

За конферентните зали:  дневна светлина, с възможност за затъмняване тип "blackout"; пряка и безпрепятствена визуална връзка от всички части на залата; безплатна високоскоростна безжична интернет връзка; климатична система с индивидуален контрол; самостоятелно вградено озвучаване; безжични и стационарни микрофони; флипчарт; екрани; мултимедия; лаптоп; лазерна показалка; президиум и катедра за лектори; телевизионни монитори; възможност за ползване на принтер и копирни услуги; техническо лице на разположение.

Настаняване: Разполага с 124 комфортни двойн стаи - стандарт, 10 стаи супериор, 8 студиа, 5 апартамента. Всяко помещение е оборудвано с централна климатична инсталация с индивидуално регулиране, LCD телевизор с кабелна телевизия, телефон, минибар, индивидуален електронно заключващ се сейф, безплатен безжичен високоскоростен интернет, просторна баня с телефон, панорамно и козметично огледало, бутон за SOS повикване и сешоар, както и тераса с гледка към град Трявна или планината.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).