Хотели в Старозагорски мин. бани: СПА Хотел Калиста 4*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

SPA Hotel Calista - SPA Hotel Kalista - СПА хотел Калиста, Старозагорски минерални бани

Местоположение: СПА Хотел Калиста е разположен сред живописен и екологично чист район - в Старозагорски минерални бани, на 12 км. от Стара Загора.

Хотел: Открит през декември 2008г. На разположение на гостите са основен ресторант със 130 места, тераса, BBQ & Pizza със 120 места, винарна с 80 места, лоби бар с 40 места, фреш бар с 40 места, билярд бар с 25 места, пиано бар със 70 места, 3 напълно оборудвани и с различен капацитет конферентни зали, спортно игрище за волейбол, баскетбол, футбол и тенис на корт, детска анимация - мини футбол, хокей, дарц, симулатори, охраняем паркинг. Хотелът разполага и със СПА център с обща площ от 6 дка, включващ закрит отопляем басейн с минерална вода и хидромасажни вани, детски басейн, лакониум, тепидариум, ледена стая, парна баня, зона за релакс, инфрачервена и финландска сауна, фитнес зала, салон за красота, кабинети за водни процедури, физиотерапия, процедури за лице и тяло, както и с Консултативен центьр по пластична хирургия.

Настаняване: Общият капацитет на хотела е 130 легла, разпределени в 2 апартамента, 2 VIP апартамента, 23 двойни стаи с тераса, 15 двойни стаи без тераса, 10 двойни стаи де лукс, 2 фамилни и 7 единични стаи. Всички помещения са оборудвани с LCD телевизор, мини-бар, централна климатична инсталация.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).