Хотели в Панагюрище: Каменград Хотел & СПА 4*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Kamengrad Hotel, Panaguriste / Хотел Каменград, Панагюрище

Местоположение: Хотел Каменград се намира в идеалния център на град Панагюрище, на централния площад в непосредствена близост до голям супермаркет и до забележителностите на града. На 90 км. е от София и 80 км. от Пловдив.

Хотел: На разположение на гостите са фоайе с рецепция, основен ресторант с тераса (100 места), в който се предлага българска и европейска кухня , лоби бар, нощен клуб Diamond, бар-басейн, открит и закрит плувен басейн с детска част и хидромасажен сектор, СПА център с 3 вида сауни (финландска, инфрачервена и билкова био-сауна), парна баня, лакониум, тангентор, комбинирана вана (перли и вихри), джакузи, турска баня (хамам), Кнайп пътека, стая за релакс, приключенски и контрастни душове, леден сектор, различни масажи и терапии, многофункционално спортно игрище, фитнес зала, сейф на рецепция, магазин, интернет, конферентен център (3 конферентни и 1 заседателна зала), закрит охраняем паркинг.

Настаняване: Хотелът предлага настаняване в 43 модерно и комфортно обзаведени стаи и апартаменти. Всички разполагат с централна климатична инсталация с индивидуално регулиране на температурата, LCD телевизор с цифрова телевизия, компютърен порт с високоскоростна 24-часова интернет връзка, мини бар и директен телефон. Всяка баня предлага стилен интериор, SOS система, сешоар, телефон, озвучаване, вана и/или душ кабина.

Капацитет на помещенията:

  • Двойна стандартна стая - мин. 2, макс. 2  + 1
  • Двойна луксозна стая - мин. 2 , макс. 2  + 2
  • Апартамент Лукс - мин./макс. 2 , макс. 2  + 2

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).