Хотели в Слънчев бряг: Кавказ Голден Дюн 4*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Местоположение: Хотел Казказ е модерен четириетажен хотел, намиращ се в непосредствена близост до плажа, в южната част на курортен комплекс Слънчев бряг.

Настаняване: Хотелът разполага с 99 двойни стаи, 18 апартамента, 3 единични стаи. Всички помещения са модерно обзаведени с телевизор, климатик, минибар, телефон, сейф, балкон, баня с душ, сешоар и телефон.

Услуги: На разположение на гостите са ресторант, кафене с тераса, лоби бар, фитнес зала, външен басейн с коктейл бар, сауна, масаж, фризьор, персонален сейф, магазини, паркинг, детска площадка.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).