Хотели в Банско: Кемпински Гранд Арена 5*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Kempinski Hotel Grand Arena, Bansko

Местоположение: Хотел Кемпински Гранд Арена се намира в гр.Банско, точно срещу началната станция на ски-лифта и на 15 мин. от центъра на Банско и стария град. София е на ок. 150км.

Хотел: На разположение на гостите са 2 ресторанта, лоби бар, ски гардероб, 24-часов рум сервис, детски клуб, СПА център оборудван с фитнес, сауна, солариум, масажни кабинети, парна баня, вътрешен басейн, външен отоплен басейн, джакузи, уникална снежна стая. 

Настаняване: Хотелът разполага със 110 делукс стаи, 36 стаи за непушачи, 22 екзекютив клуб стаи, 17 Джуниър апартамента, 7 делукс апартамента и 3 Алпин апартамента. Делукс стаите са с тераса, баня с душ и вана, сешоар, мини-бар, телефон, климатик. Стаите тип екзекютив клуб са по-големи и разположени в сграда 5, като предлагат специално обслужване тип "хотел в хотела".

 

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).