Хотели в Велинград: Клептуза СПА 4*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Hotel Kleptuza, Velingrad / Хотел Клептуза, Велинград

Местоположение: СПА Хотел Клептуза се намира в близост до едноименното езеро Клептуза, в град Велинград.

Хотел: На разположение на гостите са ресторант, лоби бар, SPA център - вътрешен басейн с минерална вода с размери 4 х 7 х 1.50 м. с температура на водата 32 градуса, джакузи с температура на водата 38 градуса и детски басейн, сауна, парна баня, зона за релакс, самостоятелно перлено джакузи, фитнес, вана на "Клеопатра", масажни кабинети, конферентна зала, румсървиз, събуждане по телефона, пиколо, охрана, багажно помещение.

Настаняване: Хотелът разполага с 5 икономични двойни стаи, 21 стандартни двойни стаи, 2 двойни стаи лукс, 13 студиа и 4 апартамента. Стаите са оборудвани с телевизор с кабелна телевизия, мини бар, телефон, сешоар в баните и безплатен интернет. Всеки един от апартаментите е с хол, две отделни спални помещения, два санитарни възела, единият от които с вана.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).