Хотели в Русалка Ваканционен клуб: Русалка 3*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Vacation Club Rusalka - Vakancionen Klub Rusalka

Местоположение: Ваканционен клуб Русалка е разположен е сред живописна дъбова гора в природния резерват "Таук лиман" (Птичият залив), на 90 км. североизточно от Варна. В непосредствена близост до Русалка - Елит се намират популярните природни и исторически резервати "Яйлата" и "Нос Калиакра" - с редки растителни видове, многобройни представители на пернатия свят и археологически паметници от преди няколко хилядолетия. Живописните пещери и малките закътани плажове с кристално чиста вода, в която играят семейства делфини създават неповторима атмосфера за пълноценна почивка.

Хотел: Комплекс с ограничен достъп. На разположение на гостите на комплекса в Русалка са ресторанти с разнообразна блгарска и европейска кухна, много специалитети и възможност за включване в приготовлението им, тераса към ресторант "Таук лиман" с великолепна панорама към нос Калиакра, бар "Таверна" с екзотични коктейли и отлежали маркови вина, модерен открит басейн с минерална вода и обширно джакузи, яхт клуб с ветроходни яхти и каяци, център за подводен спорт, 10 тенис корта с твърда и 5 с червена настилка (два от които с осветление), игрища за минифутбол и волейбол, стрелба с лък и конна езда, рехабилитационни центрове със сауни и различни антистресови и рехабилитационни програми, множеството нощни забавления като фолклорни шоута, танцови вечери със забавни игри и богата анимационна програма, представления на специално изградена сцена или в амфитеатъра, охраняем паркинг. За децата хотелът предлага мини-комплекс с люлки, пързалки, закрити площадки за игра, играчки за различни възрасти, опитни аниматори, детски арт клуб.

Настаняване: Ваканционен клуб Русалка предлага на гостите си 600 вили с две легла, баня и тераса, оборудвани с климатик, телефон и сателитна телевизия. Част от апартаментите са свързани с междинна врата и са подходящи за почивка на семейства с деца.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).