Хотели в Кметовци: Фенерите Комплекс 3*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Hotel Fenerite, Kmetovtzi / Хотел Фенерите, с. Кметовци

Местоположение: Хотел Фенерите се намира в с. Кметовци на 12 км. от гр. Габрово и на 250 км. от гр. София.

Хотел: На разположение на гостите са ресторант-механа с 50 места, лятна градина със 100 места, дневен бар с 50 места, 2 конферентни зали, Wi-Fi интернет, детска площадка, тенис на маса, релакс център (парна баня, сауна, външно джакузи, масажи и аромотерапия), паркинг.

Настаняване: Хотелът се състои от две части - Фенери 1 и Фенери 2. Фенери 1 разполага с един представителен апартамент, два стандартни апартамента, две двойни стаи-лукс и седем двойни стаи. Фенери 2 разполога с два стандартни апартамента, четиринадесет двойни стаи с вана, три от които луксозни. Представителният апартамент е обзаведен в автентичен стил и се състои от две самостоятелни спални, хол и санитарен възел. Разполага с хладилник и мини бар. Стандартните апартаменти се състоят от спалня и хол, обзаведен с мека мебел. разполагат с мини бар. Луксозните стаи са малко по-големи от стандартните и разполагат с кът за сядане. Всички стаи са оборудвани с телевизор, видео, телефон, а баните са с подово отопление.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).