Хотели в Смолян: Макрелов 3*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Hotel Makrelov, Smolyan / Хотел Макрелов, Смолян

Местоположение: Хотелски комплекс Макрелов е един от най-новите и модерни в град Смолян. Комплексът е първият хотел в Смолян, изграден изцяло с енергоефективни и енергоспестяващи материали и системи и притежава Сертификат за енергиийна ефективност клас "А", което го нарежда сред първенците в България по използване на съвременни технологии за намаляване на енергоразхода и опазване на околната среда.

Хотел: На разположение на гостите са рецепция, класически ресторант с 60 места, лятна панорамна градина на няколко нива, лоби-бар, релакс център с инфрачервена сауна, хидромасажна вана, кабинет за масажи, фитнес зала, асансьор, конферентна зала с 50 места, Wi-Fi и LAN интернет, тенис на маса, велосипеди под наем, охраняем паркинг с автомивка.

Настаняване: Хотелът предлага настаняване в 23 двойни стаи, 6 тройни стаи, 1 апартамент и 1 V.I.P. апартамент - всички с електронен достъп, сателитна телевизия, телефон, високоскоростна интернет връзка, хладилник, баня с душ кабина, сешоар и паник аларма. Всички стаи разполагат с панорамни тераси с изглед към града и Родопа планина.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).