Хотели в Гоце Делчев: Комплекс Ува Нестум 5*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Complex Uva Nestum Wine & Spa / Комплекс Ува Нестум Вино и Спа

Местоположение: Комплекс Uva Nestum Wine & SPA e разположен на изключително живописно място, в непосредствена близост до град Гоце Делчев. Комплексът се простира на площ от 62 дка в красивата долина на река Места, заобиколена от четири величествени планини – Пирин, Родопи, Славянка и Боздаг.

Хотел: В комплекс Uva Nestum Wine & SPA на разположение на гостите са следните обекти и услуги: Ресторант – енотека, Зала за закуски, Лоби барВино бар, Витамин бар, Летен бар, Скай бар, Room service, Спа център, Вътрешен и външен басейни, Фитнес, Спортен център, Фризьорски салон, Обширен парк, Детски площадки и детски кът, Анимация за деца, Велосипеди под наем, Конферентни и бизнес услуги, Безжичен интернет, Химическо чистене, гладене и пране, Паркинг, Възможност за плащане с кредитни и дебитни карти.

Настаняване: Разположен на площ от около 5000 м2, хотел Uva Nestum Wine & SPA предлага възможност за настаняване в 24 стаи и 9 апартамента. Част от помещенията са пригодени за хора с нарушени двигателни функции.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).