Хотели в Карлово: Шато Копса - Chateau Copsa 4*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Chateau Copsa, Karlovo / Шато Копса, Карлово

Местоположение: Уникален обект, разположен сред лозовите масиви в подножието на Стара планина. Само на 2 часа от София по подбалканската линия, в Долината на Копса или днешен град Карлово. От 2008 г. винарна изба притежава шато, издигащо се на хълм сред лозята, където в естествени условия под земята, е избата за отлежаване. Усещането за замък е гарантирано от лукса и оригиналността на интериора.

Настаняване: Хотелът разполага с 4 двойни стаи и 1 апартамент, разположени на 250 кв.м. Всяка от стаите е решена в различен стил и цвят на интериора: стая Бордо, Стая Каберне Софиньон, стая Мискет, стая Шардоне, суит Мускат.

Стая БОРДО - баня мрамор КАРРАРА, в мебелите преобладават нюансите на червния цвят.
Стая КАБЕРНЕ СОВИНЬOН - черен мрамор, с който е покрита банята, масивна дъбова спалня във Викториански стил, текстилът е решен в черно и бяло.
Стая МИСКЕТ - мебелите и декорациите в стаята са подбрани в зелено и златисто, а мраморът, който покрива банята се казва Силвър голд.
Стая ШАРДОНЕ - името на камък в банята.
Суит МУСКАТ - тук наистина се чувстваш като в Средновековен замък, прекарвайки нощта в овалните кули. Суитът заема североизточната и югоизточната кула на шатото. Мебелите са от естествени кожи, кръгло легло, тапицирано в естествена телешка напа с щампа крокодил, а пред него подът е застлан с кожа от крава. За банята е избран един от най-древните камъни - травертин. Североизточната кула - удобни овални лежанки и панорама към лозовия масив.

Удобства: На разположение на гостите са ресторант  с отворена презентационна кухня, където храната се приготвя пред погледа на клиента. Всички ястия се приготвят на момента, само от свежи продукти според сезона. Ресторантът предлага вина на повечето известни винени области по света. Две панорамни тераси от четвърто ниво на шатото, стъклен парапет, който не спира погледа да обходи лозовите масиви, на север погледът спира в южния склон на Стара планина, на юг - в Същинска Средна гора. До стъклените маси за дегустация намира място мраморно джакузи, към което от двете каменни кули надничат приканващи лежанки за масажи и почивка. На разположение има безплатен Wi-Fi интернет и паркинг.

Изба - вкопана в естественото земно възвишение, естествени температурни условия за отлежаване на селектираните вина Zeyla. Вината отлежават в барици - френски, американски и български. Тук истинските дегустатори могат да отпиват от вината от различните бъчви. Избата се намира в близост до лозовите масиви, което гарантира свежестта и непроменените качествени характеристики на гроздето за нашето вино. Разположена е в подножието на Същинска Средна гора, където има естествени планински климатични условия, улесняващи процеса на охлаждане на плода преди ферментация, както и самия процес на ферментация.
Капацитетът на избата е 320 000 литра в съдове от неръждаема стомана. На този етап избата разполага със 100 бр. барици, част от които се ползват за провеждане на ябълчно-млечна кисела ферментация за сорт каберне совиньон и мерло, а също така и за ферментация на сорта шардоне.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).