Хотели в Константин и Елена: Лебед 4*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Hotel Lebed, St. Konstantine and Elena / Хотел Лебед, Св. Константин и Елена

Местоположение: Хотел Лeбед е част от комплекс Гранд Хотел Варна и се намира на втора линия в курорта Константин и Елена, на 90м. от плажа. В близост до него са хотелите Рубин и Гранд Хотел Варна.

Хотел: На разположение на гостите са рецепция, ресторант а-ла-карт, дневен и лоби бар, сладкарница. В парка пред хотела има плувен басейн със слънчева тераса, чадъри и шезлонги, бар при басейа, в близост е азиатският ресторант на комплекса - Susam. Освен него, на разположение на гостите са италиански ресторант, барбекю-ресторант, средиземноморски ресторант и ресторант на плажа, тенис кортове, стадион, спортна зала, игрище за плажен волейбол, детски център и частния плаж на комплекса, пред хотелите Рубин и Долфин Марина, с безплатни чадъри и шезлонги.

Настаняване: Хотелът предлага на своите гости настаняване в 124 комфортно обзаведени двойни стаи и 4 студиа. Всички разполагат с климатик, сателитна телевизия, телефон, Wi-Fi интернет, баня с душ кабина и изглед към парка.

Капацитет на помещенията:

  • Двойна стая - мин. 2 възр., макс. 2 възр. + 2 деца / 3 възрастни; допълнителното легло е разтегателен диван (120х190см.)
  • Студио - мин. 2 възр., макс. 2 възр. + 2 деца / 3 възрастни

 

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).