Хотели в Пловдив: Лайпциг 4*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Хотел Leipzig, Пловдив

Местоположение: Хотелски комплекс Лайпциг е разположен в деловия център на града, в подножието на един от седемте хълма - Бунарджика,  в близост до много административни сгради - държавни институции, банки, културни и търговски центрове и разнообразни културно-исторически забележителности. Намира се само на няколко минути пеша от Архитектурно-историческия резерват - "Старият Пловдив", в непосредствена близост до Панаирния град и на 650 м. от централната ЖП гара и автогара в града.

Хотел: На разположение на гостите на хотела са ресторант с две зали - 80 и 200 места, лятна градина - 80 места, денонощен лоби бар - 70 места, казино, охраняем платен паркинг, денонощно обменно бюро, пране и химическо чистене, сейф за съхранение на ценности. За организирането на Вашите семинари, конференции и презентации, конферентен център "Лайпциг" предлага функционално разположени конферентни зали оборудвани с най-съвременна техника, предлагащи отлични условия за провеждане на бизнес мероприятия. На разположение е и напълно оборудван бизнес център.

Настаняване: Хотел Лайпциг разполага с 52 стаи и 11 апартамента, комфортно и удобно обзаведени, с директен телефон, телевизор със сателитни програми и самостоятелен санитарен възел.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).