Хотели в Банско: Лион Банско 4*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Hotel Lion, Bansko / Хотел Лион, Банско

Местоположение: Четиризвездният хотел Лион се намира в подножието на планината в южната част на ски курорта Банско.

Хотел: Открит през 2005г. На разположение на гостите хотела предлага ресторант, механа -110 места, нощен бар - 90 места, конферентна зала, СПА център - закрит басейн, фитнес, джакузи, сауна, парна баня, кабинети за масаж, ароматерапия. паркинг.

Настаняване: Хотел Лион разполага със 190 стаи в различни категории: единични стаи, двойни стаи, фамилни и лукс апартаменти. Всички помещения са оборудвани със самостоятелна баня с вана, сешоар, кабелна телевизия, радио, мини бар.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).