Хотели в Боровец: Лион Боровец 4*

Hotel Lion, Borovetz / Хотел Лион, Боровец

Местоположение: Хотел Лион Боровец се намира на 300 метра от центъра на ски курорта Боровец.

Хотел: На разположение на гостите са основен ресторант с камина, механа, лоби бар, конферента зала, спортен център с вътрешен басейн, обновен СПА център с фитнес, финландска и билкова сауна, класическа парна баня, солариум, аромотерапия, масажни кабинети, кабини за душ хромотерапия (терапия с цветове), релакс зона, билярд и открит охраняем паркинг (8 лв. на ден). 

Настаняване: Разполага с 56 двойни стандартни стаи, 56 двойни луксозни с възможност за допълнително легло, 6 стаи за хора с увреждания, 24 студиа и 5 апартамента с обособен кухненски бокс. Всички помещения са с телевизор, мини-бар, интернет достъп, сейф, баня с вана.

  • Нова Година 2021
           

НОВОГОДИШНА ОФЕРТА В   ХОТЕЛ  "ЛИОН" , БОРОВЕЦ
Цените са валидни за периода 29.12.2020 г. до 02.01.2021 г.

ПАКЕТНА ЦЕНА с включени
НОВОГОДИШЕН ПАКЕТ И ВЕЧЕРИ

3 нощувки

Доплащане за следваща нощувка
27.12.2020- 02.01.2021 вкл.

Двойна стая 
/максимално настаняване  2 възр.+1 дете или 3 възр./

655 лв/човек. 100 лв/човек

Единична стая
850 лв 150 лв
Фамилна стая
/настаняване 2 възр. + 2 деца или 3 възр./


 
729 лв
 
140 лв

Възрастен на доп.легло/ в двойна или фамилна стая/
 
499 лв.
 
70 лв
Дете  4/12г. на редовно легло
/в двойна стая/
415 лв 80 лв

 
Офертата е   в лева и  включва:
  • 3 нощувки и   закуски
  • 2 вечери 
  • На 31.12.2020 Празнична вечеря
  • Безплатно настаняване на деца до 12 г. с двама възрастни 
  • БОНУС – Басейн,фитнес ,сауна, парна баня,зона релакс    
  • Трансфер до начална станция на лифта 
  • Туристическа такса, застраховка,ДДС  
 
  * Доплащане за Новогодишна вечеря на дете /4-12г./- 80 лв
При настаняване в апартаменти и при престой по-кратък от 3 дни важат цени по основен договор.

 
1 .ПЛАЩАНЕ:
1.1. 50 % авансово плащане от сумата на нощувките с ДДС - до 5 дни след писмено потвърждение на резервацията по настоящата оферта.  Резервацията се счита за валидна в момента, в който сумата по авансовото плащане постъпи в сметката на хотелиера в пълния размер.
1.2     Окончателно плащане -  до 11.12.2020 г . 

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).