Хотели в Слънчев бряг: Лион 4*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Hotel Lion, Sunny Beach / Хотел Лион, Слънчев бряг 

Местоположение: Хотел Лион е разположен е в северната част на курорта Слънчев бряг, на 200 метра от плажа.

Хотел: На разположение на гостите на хотела са ресторант, лоби бар, външен басейн, бар при басейна, масаж, сейф на рецепция, интернет.

Настаняване: Стаите са оборудвани с директен телефон, сателитна телевизия, мини бар, централен климатик, баня с вана, сешоар, тераса. Апартаментите се състоят от фамилна стая с преход към двойна.

 

 

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).