Хотели в Ривиера Ваканционен Клуб: Лотос 4*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Riviera Beach, Riviera Holiday Club

Местоположение: Хотел Лотос е разположен в непосредствена близост до брега на морето и до хотел Империал и е част от ваканционен клуб Ривиера. Комплексът се простира на 12 хектара, раположен сред голям парк на брега на морето. Варна е само на 17 км., а в близост се намират и множество забележителности - Аладжа манастир, Балчик, Каварна, нос Калиакра и др.

Хотел: На разположение на гостите са ресторант с открита и закрита част, лоби-бар, фитнес-зала, сауна, конферентна зала с 30 места.

Настаняване: Разполага с 8 единични стаи, 28 двойни стаи, 16 апартамента с една спалня и 5 апартамента с две спални. Всички помещения са с изглед към морето, с климатик, мини бар, радио, сателитна телевизия, телефон, сешоар.

Капацитет на помещенията:

  • Двойна стая: мин. 1 възр. + 1 дете 4-13г.; макс. 2 възр. + 1 дете 4-13г.
  • Апартамент с 1 спалня: мин. 2 възрастни; макс. 2 възр. + 2 деца / 3 възрастни
  • Апартамент с 2 спални: мин. 4 възрастни; макс. 4 възр. + 2 деца / 5 възрастни

 

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).