Хотели в Ловеч: Ловеч 3*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Местоположение: Хотел "Ловеч" се намира в центъра на гр. Ловеч и е в непосредствена близост до единствения в страната Покрит мост, свързващ стария и новия град. Сградата на хотела, с красивите си амфитеатрални корпуси, е лесно разпознаваема и емблематична за града. Разположението на хотелския комплекс дава възможност за два великолепни изгледа - от едната страна река Осъм и стария възрожденски квартал "Вароша", който представлява особен интерес за гостите със своите архитектурно - исторически забележителности и от друга страна възстановената в автентичния си бароков стил централна част на града.

Хотел: На разположение на гостите са денонощна рецепция, ресторант, лоби бар, коктейл бар, конферентна зала, игрална зала със слот машини, фитнес център, два открити басейна, сауна, парна баня, турска баня, джакузи, стая за релакс, сейф за ценности, банков клон на ПИБ. Хотелът приема разплащане с дебитни и кредитни карти: Борика, Master Card, Maestro, Visa, Visa Electron, Diners.

Настаняване: Хотелът предлага настаняване в единични стаи, двойни стаи и апартаменти.

Реновираният сектор е с 42 двойни стаи лукс и 6 апартамента. В стаите има телевизор с кабелна телевизия, телефон, баня с душ, минибар, интернет и климатик. Две от стаите са със спалня, а всички останали с две отделни легла. Апартаментите имат телевизор с кабелна телевизия, телефон, интернет, баня с вана, климатик. Допълнително удобство е вторият санитарен възел. Четири от апартаментите се състоят от две стаи - хол и спалня. Другите два апартамента представляват една голяма стая, в която срещуположно са оформени кът за отдих и спален кът.

Нереновираният сектор има 12 единични стаи и 64 двойни. Единичните стаи са с телевизор с кабелна телевизия, телефон, минибар и баня с вана. Част от тях са с климатик. Двойните стаи са с телевизор с кабелна телевизия, телефон и баня с вана. Три от стаите са спални, а всички останали с две легла.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).