Хотели в Банско: Апартхотел Лъки 5*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Aparthotel Lucky Bansko - Апартхотел Лъки Банско

Местоположение: Комплекс Лъки Банско се намира на входа на град Банско, до реката, в подножието на Пирин планина.

Хотел: Ново - Хотел Лъки Банско вече е 5*. На разположение на гостите са ресторант, лоби бар, Ново - пура бар, Ново - външна лятна градина със специална система за контакт с клиентите, конферентна зала, пиано бар, вътрешен басейн, SPA и фитнес център, асансьор, детски стаи, 24-часов рум сървиз. Лъки Банско разполага и с магазин за хранителни стоки. Гостите, които желаят да приготвят сами своите кулинарни специалитети в кухненските боксове на жилищата си, могат да ползват богата гама продукти, предлагани в магазина. За целта са предвидени малки разфасовки на всички артикули. Освен хранителни стоки в магазина се предлагат безалкохолни и алкохолни напитки, сандвичи и козметика, както и еднократни дози от различни видове кафе Lavazza, предназначени за кафе машините в жилищата.

Настаняване: Апартхотелът е първият апартаментен комплекс в Банско, проектиран и изграден по изискванията на водещите хотелски стандарти. Студията и апартаментите на Апартхотел Лъки Банско са обзаведени луксозно и стилно с удобни и практични мебели. Дизайнът е дело на известни български архитекти. Всички помещения разполагат с камина, пожароизвестителна система, озвучаване, ароматизация, нови LCD телевизори, телефон, безжичен интернет, мини сейф и напълно обзаведен и оборудван кухненски бокс с кафе машина Lavazza, керамичен котлон, тостер, кана за гореща вода, хладилник, микровълнова фурна, прибори и съдове. Баните са с вана, душ и сешоар и са снабдени с козметика за баня, чехли и пълен комплект кърпи и халати. Ново - всички стаи са освежени, с нови тапети, частично с нови мокети и дограма и с нови, комфортни матраци.

Капацитет на помещенията:

  • Студио Лукс - мин. 2 възрастни, макс. 2 възрастни + 1 дете
  • Апартамент Лукс - мин. 2 възрастни, макс. 2 възрастни + 1 дете
  • Апартамент Делукс - мин. 2 възрастни, макс. 2 възрастни + 2 деца
  • Апартамент Екзекютив - мин. 2 възрастни, макс. 2 възрастни + 2 деца
  • Апартамент Лукс с две спални - мин. 4 възрастни, макс. 4 възрастни + 1 дете

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).