Хотели в Аркутино: Луксозни апартаменти Касиопея и Галатея, Св. Тома 5*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Luxury apartments Casiopea & Galatea / Луксозни апартаменти Касиопея и Галатея

Местоположение: Луксозните апартаменти Касиопея и Галатея са част от ваканционно селище Свети Тома. То е разположено в района на резерват Аркутино, на самия нос Хумата. Аркутино е едно от последните девствени места на българското крайбрежие на Черно море. Нос Хумата е разположен в близост до лагуната Алепу, пресноводното езеро Аркутино, остров Свети Тома и устието на река Ропотамо. Намира се на 50 км. южно от Бургас /летище/, 12 км. южно от Созопол, 2 км. южно от курорта Дюни и 10 км. от Приморско. Комплекса се състои от Хотелска и Апартаментна част.

Хотел: На разположение на гостите комплексът предлага ресторант Карина с 2 зали по 45 места и 120 места и открита тераса с гледка към морето, лоби бар, бирария Викинг, бийч бар Аркутино. Плажове към комплекса: плаж Аркутино, който е част от комплекса, е признат за най-романтичният плаж в България. Тук има разнообразни възможност за водни спортове и атракции както и обособени зони с шезлонги и чадъри. Плаж Свети Тома се намира непосредствено до комплекса. Това е един от най-девствените и непокътнати плажове на българското Черноморие, разполага със зона с шезлонги и чадъри и заведение.

СПА център, разполагащ общо с 6 басейна, от които един детски и един закрит, сауна, арома сауна, парна баня, пеещ душ, шоково ведро, джакузи, фитнес и 5 масажни кабинета. Комплексът разполага и с бизнес център с 2 мултифункционални, напълно оборудвани конферентни зали с възможност за обособяване на трета.

Ваканционно селище Свети Тома предлага още: Минимаркет с хранителни стоки и напитки, два магазина за сувенири, плажни артикули, детски стоки и др. Студио за красота, детски клуб, детска площадка. Осигурени места за паркиране в обособен паркинг пред комплекса. Минивлакче за извършване на регулярен превоз до плаж Аркутино. Възможност за организиране на трансфери, екскурзии до интересни места в околностите. Предоставяне на допълнителни услуги - пране, гладене и други. Комплексът е богато озеленен. Осигурени са 24 часова охрана и видео наблюдение. Достъпът на автомобили е забранен. Придвижването се осъществява с електромобили. Изградена е собствена пречиствателна станция.

Настаняване: Комплексът разполага с 250 частни апартамента, част от които се отдават под наем. Тези апартаменти са с 1 или 2 спални, хол с оборудван кухненски кът, климатик, телевизор с LCD дисплей, телефон, цифрова телевизия и интернет. Баните са с вана или душ кабина.

Апартамент Касиопея - състои се от спалня и хол с кът с мека мебел и напълно оборудван кухненски бокс. Възможност за настаняване на 2 възрастни с 2 деца или 3 възрастни.

Апартамент Галатея - състои се от спалня и хол с кът с мека мебел и напълно оборудван кухненски бокс. Възможност за настаняване на 2 възрастни с 2 деца или 3 възрастни.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).