Хотели в Пампорово: Малина Резиденс 3*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Malina Residence Hotel, Pamporovo / Хотел Малина Резиденс, Пампорово

Местоположение: Хотел Резиденс Малина е разположен в тихата и спокойна част на Пампорово, сред борова гора в непосредствена близост до ски пистите, на около 1,5 км. от центъра на Пампорово, срещу вилно селище Малина.

Хотел: Апартмент Резиденс Хотел Малина разполага с чайна, ски гардероб, подземен гараж, хидравличен асансьор, осветителна, телефонна, пожаро - известителна, заземителна, мълниезащитна и телевизионна инсталация.

Настаняване: Хотелът разполага с 46 луксозни апартамента и мезонети, състоящи се от една или две спални, дневна с камина и кухненски бокс и баня с душ кабина, решени изцяло в дърво и светли цветове. Помещенията са стилно обзаведени и функционално ангажирани. Дневната е оборудвана с маса за хранене с 4 стола, мека мебел с разтегателен механизъм, масичка, шкафове, гардероб, а кухненския бокс с електрическа фурна, хладилник, абсорбатор и пералня.

Капацитет на помещенията:

  • Апартамент с една спалня: мин. 2 възрастни, макс. 2 възр. + 2 деца / 3 възрастни
  • Апартамент с две спални: мин. 4 възрастни; макс. 4 възр. + 2 деца / 5 възрастни

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).