Хотели в Несебър: Мариета Палас 4*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Marieta Palace Hotel, Nessebar | Хотел Мариета Палас, Несебър

Местоположение: Хотел Мариета Палас е разположен в близост до най-оживените търговски улици на град Несебър и само на 500 метра от плажа.

Хотел: Отличава се с модерна архитектура и стил, които се вписват по своеобразен начин в атмосферата на град Несебър. На разположение на гостите са ресторант, денонощен коктейл-бар /лоби-бар и дискотека с различни стилове музика, професионална боулинг зала, билярдни маси, дартс, както и Релакс център със 7 терапевтични кабинета за масаж, джакузи за 10-12 човека, турска баня, инфрачервена сауна, сауна, парна баня, солариум, зона за отдих и фитнес зала. 

Настаняване: Хотелът разполага с 88 луксозно обзаведени стаи и 16 апартамента, оборудвани с централна климатизация, директен телефон, телевизор със сателитна телевизия, интернет, мини-бар, кана с топла вода, сейф, балкон.

 

 

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).