Хотели в Слънчев ден: Марина 4*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Hotel Marina, Sunny Day / Хотел Марина, Слънчев ден

Местоположение: Хотел Марина е разположен на самия морския бряг в курорта Слънчев ден, заобиколен от красив естествен парк.

Хотел: На разположение на гостите са основен ресторант, лоби бар с тераса, СПА център, вътрешен басейн с минерална вода, външен басейн, фитнес, фризьорски салон, сауна, сейф, интернет клуб, 3 различни по големина конфрентни зали, пране, гладене, химическо чистене, рум сървиз, детегледачка, паркинг, детски клуб, училище за подводен спорт, марина, билярд, тенис на маса, плажен волейбол. В близост се намират дискотека “Дарина” и рибен ресторант.

Настаняване: Разполага с 171 стаи и 16 апартамента, всички с балкон, климатик, телевизор със сателитни програми, телефон с директно избиране, минибар, сешоар, баня с душ.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).