Хотели в Несебър: Марина Палас 4*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Hotel Sol Marina Palace, Nessebar / Хотел Сол Марина Палас, Несебър

Местоположение: Хотел „Марина Палас” е разположен в началото на новата част и в непосредствена близост до старата част на Несебър. От хотела се разкрива незабравима гледка към Стария Несебър, към залива на Слънчев Бряг и към целия морски бряг от Поморие до Елените.

Хотел: На разположение на гостите са ресторант с две зали, ирландски пъб, лоби бар, дневен бар, скай бар, открит басейн на покрива на хотела, SPA-център, фитнес, сауна, 2 конферентни зали.

Настаняване: Разполага със 122 двойни стаи и 3 апартамента, всички оборудвани с телевизор със сателитни програми, интернет, телефон, минибар, сейф, централна система за климатизация.

Капацитет на помещенията:

  • Двойна стая: мин. 2 възрастни; макс. 2 възр. + 1 дете / 3 възрастни
  • Едноспален апартамент: мин. 2 възрастни; макс. 2 възр. + 1 дете / 3 възрастни

 

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).