Хотели в Слънчев бряг: Марвел 4*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Hotel Marvel, Sunny Beach / Хотел Марвел, Слънчев бряг

Местоположение: Хотел Марвел се намира в северната част на Слънчев бряг, в близост до плажа и живописната морска алея. В близост са хотелите Маджестик и Виктория палас. Летище Бургас е на ок. 35км., Варна е на ок. 100км.

Хотел: На разположение на гостите са рецепция, лоби бар, два ресторанта с тераси и изглед към басейна, два бара при басейна, голям открит басейн със зона за деца, слънчева тераса, чадъри и шезлонги, закрит плувен комплекс, джакузи, сауна, солариум, фитнес, зали за масаж, медицински център, фризьорски салон, конферентна зала със 120 места и оборудване, зала за електронни игри, тенис на маса, магазин за сувенири, денонощен супермаркет, обменно бюро, индивидуални сейфове, Wi-Fi интернет и безплатен паркинг в близост.

Настаняване: Хотелът предлага настаняване в 373 комфортно обзаведени стаи, които разполагат с централен климатик, сателитна телевизия, телефон с директно избиране, мини бар, баня с душ или вана и балкон.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).