Хотели в Нареченски бани: Медика Наречен 2*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Hotel Medica, Narechen / Хотел Медика, Наречен 

Местоположение: Балнеокомплекс Медика-Наречен е разположен в едно от най-красивите кътчета на Родопите, познато с лековитата си минерална вода. Намира се в Нареченски минерални бани, на 620 м.н.в., на 45 км. от гр. Пловдив и на 15 км. от Бачковския манастир.

Хотел: На разположение на гостите са уютно фоайе, ресторант, басейн, фитнес, детски кът, охраняем външен паркинг, стълбищен робот за инвалидни колички, СПА и уелнес сектор финландска сауна, турска баня, парна баня, детоксикатор, масажи. Към хотела има и Медицински център "Медика Експерт", работещ с водещи специалисти в областта на физиотерапията, с добре оборудвани лекарски кабинети, манипулационна, зали за физиотерапия, балнеолечение, хидротерапия, кинезитерапия.

Настаняване: Комплексът разполага с 42 модерно обзаведени стаи и апартаменти, с баня, LCD телевизор с кабелна телевизия, мини бар, безплатен Wi-Fi интернет, телефон, сейф - срещу допълнително заплащане.

Двойна стая тип спалня: по-малка от стандартната стая с малка спалня.
Двойна стая: по-просторна, състои се от две отделни легла или спалня.
Апартаменти: с голяма спалня (две отделни легла или спалня) и отделен хол, разтегателен диван, тераса.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).