години

Хотели в Сандански: СПА Хотел Медите 4*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

SPA Hotel Medite, Sandanski

Местоположение: СПА Хотел Медите е разположен в землището на бившата ботаническа градина на трад Сандански, с панорамен изглед към града.

Хотел: На разположение на гостите са ресторант с открита тераса, коктейл бар, бар при басейна, външен и вътрешен басейн, модерен СПА център, солариум, фитнес, сауна, турска и римска баня, джакузи, тенис корт, детска площадка на открито, рум сървиз, безплатен транспорт до центъра на града.

Настаняване: Комплексът разполага с 30 просторни двойни стаи, 4 апартамента и 1 президентски апартамент. Всички помещения са оборудвани с мини бар, сателитна телевизия, телефон, интернет, централна климатизация, санитарен вьзел със сешоар, душ кабина, вана или джакузи. 

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).