Хотели в Стара Загора: Мериан Палас 4*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Хотел Merian Palace

Местоположение: Хотел Мериан Палас е разположен в централната част на Стара Загора, в близост до жп гара и автогара.

Хотел: Мериан Палас е четиризвезден хотел. На разположение на гостите са ресторант със 120 места, лоби и пура бар с 50 места, безплатен румсървиз, интернет, фитнес, басейн и закрит паркинг. Бижуто в комплекса са СПА и уелнес центъра - сауна, солариум, парна баня, инфрачервена кабина и расул - хамам. Многобройните зали са оборудвани с най-модерната апаратура и козметика за различни видове терапии и екзотични масажи. В бизнес центъра клиентите могат да ползват компютър, факс, копир и принтер. Мериан Палас е единственият хотел в града, който предлага напълно оборудвана, удобна за организиране на симпопзиуми и коктейли, конферентна зала, с капацитет до 360 места и по-малка зала с до 60 места.

Настаняване: Хотелът разполага със 72 двойни стаи, 21 апартамента и 4 ВИП апартамента, оборудвани с най-модерна аудио и видео техника. Всички помещения са луксозно обзаведени и предлагат собствен стил и уютна атмосфера.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).