Хотели в Пампорово: Мериан 3*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Местоположение: Разположен в центъра на курорта Пампорово.

Настаняване: Разполага с 1 студио, 4 двойни стаи - спални, 11 двойни стаи с отделни легла, 5 апартамента с преходни спалня и хол, всички модерно обзаведени с баня с вана, душ, мини бар, интернет, телефон, кабелна телевизия. В стаите има възможност за допълнително легло. Вход с магнитни карти.

Удобства: На разположение на гостите са ресторант-механа, лоби-бар, Спа център с финландска сауна, парна баня, джакузи, мини фитнес зала, зала за масаж, магазин за спортни стоки.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).