Хотели в София: Монтесито 3*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Монтесито Хотел София, Montecito Hotel Sofia

Местоположение: Хотелът е разположен на югоизточния вход на София, на булевард Цариградско шосе, в близост до летище София, Бизнес Парк и Международен Конгресен и Експо Център София. Центърът на града е на около 10-15 мин., а летище София на около 5 мин. с кола.

Хотел: Изящен и уютен, хотел Montecito е с елегантен стил и луксозен интериор. На разположение на гостите са басейн, бар, детски кът, румсервиз от 11 до 23 часа, пране и химическо чистене, безжичен интернет достъп, паркинг, сейф, лекар на повикване, коли под наем и градина с капацитет 150 места. Ресторантът е с 300 места и оставя гостите си с впечатление, че се намират в малък дворец. Градината Предлага организиране на турове и екскурзии. Приема плащане с кредитна карта: Visa, Master Card, Euro Card, Maestro, Amex. Конферентна зала е с естествена светлина през деня, разполага с 300 места, като може да се обединява със салона на ресторанта "Montecito" чрез плъзгаща се стена и капацитета се увеличава до 500 места на кръгли банкетни маси, с разнообразна аранжировка или 400-700 места на високи коктейлни маси с индивидуален сервиз или блок маса. По ваше желание залата може да бъде подредена в театрален стил 350 места, класна стая 250 места и пеобразно 100 места. Разполага с перфектно озвучаване, екран, мултимедия, интернет и флипчарт.

Настаняване: Хотелът предлага настаняване в общо 101 стаи - стандартни и луксозни, оборудвани с телевизор, климатик, сейф, телефон, безжичен интернет достъп, система за електронно заключване и баня с душ.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).