Хотели в Златни Пясъци: Морско Око Гардън 4*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Morsko Oko Garden Hotel, Golden Sands / Хотел Морско Око Гардън, Златни пясъци

Местоположение: Обновеният през 2009г. четиризвезден хотел "Морско Око Гардън" е разположен в непосредствена близост до плажната ивица в северната част на к. к. Златни пясъци.

Хотел: На разположение на гостите са лоби бар, основен ресторант с тераса и прекрасна гледка към морето, външен басейн, детски басейн, бар на басейна, бирария до басейна, сейф на рецепция, охраняем паркинг.

Настаняване: Хотелът предлага 221 двойни стаи, 4 стандартни апартамента и 4 Junior-апартамента. Стаите са изцяло обновени, модерно обзаведени и оборудвани с централен климатик, сателитна телевизия, мини бар, телефон, баня с душ. Допълнителното легло в двойна стая стандарт/море е разтегаем фотьойл и е подходящо за настаняване на деца. Допълнителното легло в Двойна стая Супериор и Апартамент е разтегателен диван и позволява настаняване на 2 деца или 3ти възрастен. Фамилната стая се състои от две двойни стаи, свързани с врата и позволява настаняване на 4 възрастни на редовни легла и 1 дете на допълнително легло.

Капацитет на помещенията:

  • Двойна стая Стандарт/Море - мин. 2 възрастни, макс. 2 възрастни + 1 дете
  • Двойна стая Супериор - мин. 2 възрастни, макс. 2 възрастни + 2 деца / 3 възрастни
  • Фамилна стая Стандарт/Море - мин. 3 възр. / 2 възр. + 2 деца; макс. 4 възр. + 1 дете / 2 възр. + 3 деца / 3 възр. + 2 деца
  • Апартамент - мин. 2 възр.; макс. 2 възр. + 2 деца/ 3 възрастни

 

 

 

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).