Хотели в Банско: Маунтийн Дрийм 4*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

 

Местоположение: Разположен във възхитителната област Кошерина, на 15 минути от центъра на града.

Настаняване: 60 просторни и елегантно обзаведени стаи и апартаменти, всички със самостоятелни балкони с неповторима гледка към планината, със сателитна телевизия, сейф, минибар, електронна заключваща се система, вана, халат, чехли, телефон в банята. Всички стаи са с едно двойно легло и разтегателен диван. 4 панорамни апартамента (120 кв.м.) с всекидневна и спалня и 12 апартамента с всекидневна и отделна спалня и напълно обзаведена кухня.

Услуги: На разположение на гостите са ресторант Валуни, фитнес център, закрит басейн, сауна, парна баня, джакузи, безплатен паркинг, безплатен трансфер до лифта.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).