Хотели в Боровец: Мура 3*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Hotel Mura, Borovets / Хотел Мура, Боровец

Местоположение: Хотел Мура се намира в центъра на курорта Боровец, в непосредствена близост до първата спирка на кабинковата станция.

Хотел: На разположение на гостите са ресторант, лоби бар с камина, билярд, сейф, паркинг, конферентна зала, както и басейна и спортния комплекс на хотел Самоков.

Настаняване: Разполага с 18 тройни стаи, 28 двойни и 18 единични стаи /обзаведени с френски легла/. Всички стаи са оборудвани с телефон, сателитна телевизия и баня, а част от тях и с тераса.

 

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).