Хотели в Приморско: Надя 3*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Hotel Nadia, Primorsko/ Хотел Надя, Приморско

Местоположение: Хотел Надя се намира на само на 5 мин. пеша от центъра, на 120 метра от северния плаж в Приморско и е с прекрасна панорамна гледка към морето. Разстоянието до Бургас е 51км., до Созопол - 22 км.

Хотел: За удобството на своите гости хотелът разполага с денонощна рецепция, ресторант, лоби бар, голям външен басейн с детска част, слънчева тераса с чадъри и шезлонги, хидормасажна вана, билярд, дартс, безжичен интернет, сейф, асансьор, помещение за багаж, обществен паркинг.

Настаняване: Хотел Надя разполага с 65 двойни стаи и 3 апартамента. Всяко едно помещение е оборудвано с телевизор, телефон, мини бар, баня, сешоар, тераса.

Капацитет на помещенията:

  • Двойна стая - мин. 2 възрастни, макс. 2 възрастни + 1 дете
  • Апартамент - мин. 4 възрастни, макс. 4 възрастни + 1 дете

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).