Хотели в Банско: Нарцис Спа хотел 4*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Narcis Hotel, Bansko / Хотел Нарцис, Банско

Местоположение: СПА Хотел Нарцис се намира в местността Грамадето, на 250 метра от начална станция на кабинковия лифт в Банско.

Хотел: На разположение на гостите са ресторант-механа със 120 места, ресторант с 80 места, лоби бар при рецепция и лоби бар във втората част на хотела, СПА център с вътрешен басейн, римска баня, парна баня, контрастен басейн, джакузи, сауна, солариум, фитнес зала, стая за релакс и масажни кабинети.

Настаняване: Хотелът разполага със 124 помещения - двойни стаи, студиа и апартаменти с една и две спални. Всички помещения са оборудвани със сателитна телевизия, директни телефони, интернет достъп, персонални сейфове, мини бар.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).