Хотели в Слънчев бряг: LTI Нептун Бийч 4*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Neptun Beach Hotel, Sunny Beach / Хотел Нептун Бийч, Слънчев Бряг

Местоположение: Хотел LTI Нептун Бийч се намира на 10 м. от плажа, в самия център на Слънчев бряг. Единствено пешеходната алея го дели от плажа.

Хотел: На разположение на гостите са ресторант, лоби бар, нощен бар, закрит басейн, открит басейн и детски басейни, фитнес зала, сауна и масаж, фризьор, козметик, лекарски кабинет, интернет зала, зала за игри.

Настаняване: Седеметажният хотел разполага с 286 стаи, студия и апартаменти. Всяка стая разполага с баня с душ, WC, сешоар, мини бар, сателитна телевизия, телефон, климатик и балкон.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).