Хотели в Несебър: Несебър Роял Палас 3*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Хотел Несебър Роял Палас 3*, Несебър - Hotel Nessebar Royal Palace

Местоположение: Хотел Несебър Роял Палас е разположен в Несебър, в северната част на Стария град, само на 50 метра от морето, в непосредствена близост до центъра, централния общински паркинг, „Римските терми” и църквата ”Св. Йоан Кръстител”. Международно летище Бургас отстои на 25 км. от Несебър, а морското пристанище и железопътна гара Бургас - на 35 км.

Хотел: На разположение на гостите са ресторант със 110 места, лятна градина с изглед към старинната църква Св. Йоан Кръстител, конферентна зала (Хотел Несебър Роял Палас е единствената база в Стария град, разполагаща с конферентна зала, което е предпоставка за целогодишна работа с корпоративни клиенти), бизнес бар и собствен паркинг с 3 места.

Настаняване: Хотелът предлага настаняване в различни типове двойни стаи, модерно и комфортно обзаведени, с мини бар, гардероб, нощни шкафчета, климатик, безплатен кабелен и Wi-Fi Интернет, телевизор, телефон, баня с душ кабина или вана, а част от тяр разполагат с тераса с два стола и маса.

Двойна стая - настаняване на двама възрастни, няма възможност за допълнително легло.
Двойна стая без балкон (мансарден тип) - без тераса, с два големи прозореца на тавана (няма хоризонтална гледка).
Двойна стая Супериор - същото обзавеждане, но с диван, който се трансформира в допълнително легло.
Двойна стая Супериор без балкон (мансарден тип) - без тераса, с два големи прозореца на тавана (няма хоризонтална гледка).

 

 

 

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).