Хотели в Ривиера Ваканционен Клуб: Нимфа 3*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Riviera Beach, Riviera Holiday Club

Местоположение: Хотел Нимфа е разположен на самия морски бряг в курортния комплекс Ривиера Бийч, който се простира на 12 хектара, сред голям парк на брега на морето. Варна е само на 17 км., а в близост се намират и множество забележителности - Аладжа манастир, Балчик, Каварна, нос Калиакра и др.

Хотел: На разположение на гостите са рецепция, лоби бар, основен ресторант с открита и закрита част (капацитет 70 души), сейф на рецепция, стая за багаж, пране/гладене, химическо чистене, паркинг. В комплекса има още открит и закрит басейн и тенис кортове

Настаняване: Хотелът разполага с 5 единични стаи,  45 двойни стаи, 3 апартамента с една спалня, 1 апартамент с две спални. Стаите са с изглед към морето или към парка, оборудвани с климатик, телевизор със сателитни програми, телефон, хладилник, баня с душ и козметика за баня.

Капацитет на помещенията:

  • Двойна стая парк: мин. 1 възр. + 1 дете 4-13г.; макс. 2 възрастни
  • Двойна стая море: мин. 1 възр. + 1 дете 4-13г.; макс. 2 възр. + 1 дете
  • Апартамент с една спалня: мин. 2 възрастни; макс. 2 възр. + 2 деца / 3 възрастни
  • Фамилен апартамент: мин. 4 възрастни; макс. 4 възр. + 1 дете / 5 възрастни
     

 

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).