Хотели в Слънчев бряг: Нобел 4*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Hotel Nobel, Sunny Beach / Хотел Нобел, Слънчев бряг

Местоположение: Хотел Нобел се намира в южната част на най-популярния ни черноморски курорт - Слънчев бряг, разположен в близост до плажа и до дюните. В близост са хотелите Гренада и Делта палас. Летище Бургас е на ок. 35км., Варна е на ок. 100км.

Хотел: На разположение на гостите са рецепция, лоби бар, основен ресторант и ресторант със сръбска скара, със слънчеви тераси и изглед към морето, бар при басейна, външен плувен басейн с детска част, слънчева тераса с чадъри и шезлонги, вътрешен басейн, фитнес център, солариум, тенис маса, билярд, собствен охраняем паркинг с 30 места.

Настаняване: Хотелът предлага настаняване в 150 комфортно обзаведени стаи, студиа и апартаменти, оборудвани с климатик, сателитна телевизия, телефон с директно набиране, мини бар, баня с душ или вана. Повечето стаи са с изглед към морето.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).