Хотели в Пловдив: Новиз 4*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Местоположение: Хотелът е разположен в самото сърце на град Пловдив, в непосредствена близост до един от седемте пловдивски хълма - парк Бунарджика. От тук са бързи и удобни връзките с Централната гара , Междунарoдния панаир, Стария град на Пловдив, културния и търговски център на Пловдив.

Стаи: Хотел Новиз предлага настаняване в 14 двойни стаи и 6 апартамента, от които 5 двойни стаи и 3 апартамента са изцяло нови, а останалите са реновирани. Всяка стая в хотела е оборудвана с индивидуален климатик, телевизор с кабелна връзка, директен телефон, безжична интернет връзка във всяка стая, както и в ресторанта и фоайетата на хотела., мини бар и индивидуален сейф. Банята е с вана, сешоар, контакт за самобръсначка, телефон, допълнително козметично огледало, допълнително отопление.

Удобства: Ресторант, открит коктейл-бар, напълно двана конферентна зала, релакс център с класическа сауна, парна баня, контрастен басейн, инфрачервена сауна, солариум, релаксиращи и лечебни масажи.

Услуги: Хотел Новиз, Пловдив предлага на гостите си следните услуги: информация, събуждане по телефона, рум сервиз, пране, химическо чистене, обмяна на валута, охраняем паркинг, рент-а-кар, трансфери, доставка на цветя, поръчка на такси, билети за спортни и културни мероприятия, билети за ЖП, автобусен и авио-транспорт, организиране на посещения на културни, исторически и религиозни забележителности в Пловдив и околността.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).